English  

Carut de cumparaturi:
0 0 items

Categorii
Conditii de utilizare
PREVEDERI GENERALE: DMM Group S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.
Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.magazindelux.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de DMM Group, de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre DMM Group SRL. Intreg continutul web site-ului www.magazindelux.ro ca opera colectiva, este detinut de DMM Group SRL. si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin DMM Group SRL. sunt proprietatea detinatorilor acestora.
Intregul continut al www.magazindelux.ro este destinat folosirii personale, necomerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, necomercial, fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in diverse retele media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.
Nici un drept nu va fi transferat catre dumneavoastra prin descarcare (download) a materialelor. DMM Group S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.
Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.magazindelux.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea DMM Group S.R.L.
DMM GROUP S.R.L., prin intermediul site-ului www.magazindelux.ro si numit in continuare magazindelux.ro, depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp magazindelux.ro nu acorda nici o garantie si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel si pentru nici o situatie.
DMM GROUP S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca DMM GROUP S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul magazindelux.ro;
(3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
(4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
(5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. DMM GROUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus.
Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat DMM GROUP S.R.L. impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de DMM GROUP S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la comanda@magazindelux.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site, in sectiunea Informatii de contact.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. DMM GROUP S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz DMM GROUP S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca DMM GROUP S.R.L. a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.
Vizitarea pretulbun.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor pretulbun.ro daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.
In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.
Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate
DMM GROUP S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. DMM GROUP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. De asemenea, DMM GROUP S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Produsele cu defecte sau care nu corespund descrierii pot fi returnate intr-un termen de 10 zile de la data intrarii in posesie.
Informatii de contact:
Nume firma: S.C. DMM GROUP S.R.L.
Sediul social: Str. Aleea Vanatorilor Nr.1,Bl S1, Ap. 7 ,Campia Turzii, Jud Cluj
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J12/3758/2008
Registrul Comertului: RO24460987
Cont Bancar: in LEI : RO02BRDE130SV78213001300 BRD Campia Turzii
in EURO:RO48BRDE130SV84662581300
Continua
Producatori

Comanda la 0734.797911
Informatii
Promotii
Cana ceramica

Cana ceramica
8.00RON        10.00RON

Desene animate

Magazin de lux este un magazin online unde gasiti genti ieftine, tigara electronica, ceasuri de birou, cadouri speciale, caciula, produse pentru craciun, rucsace, umbrele, jocuri distractive, gadgets .